من، محمد اسدی ۳۴ ساله هستم. دارای مدرک کارشناسی (مهندسی شهرسازی). علاقه به نویسندگی از سن نوجوانی در من شکل گرفت. به همین خاطر از همان دوران نوجوانی شروع کردم به مطالعات آزاد در زمینه ادبیات، شعر (خصوصا نوین)، رمانها و همچنین در زمینه فلسفه و جامعه شناسی. ( گویی دوست داشتم از هرجا و هرچیز بدانم که بتوانم راجع به همه چیز بنویسم.
به باور من این است معجزهی لذت نوشتن) من در نوشتههایم تابع هیچ سبک خاصی نیستم. شاید بتوان گفت نوشتههایم ساختار شکن هستند. چه در حوزه ی ادبیات و چه غیره و ذالک. ثمره این علاقه تا به امروز دو کتاب مجموعه ادبی عاشقانه های سپید و ترامپ در مقابل ترامپ است.
ما نه از هوش مصنوعی حرف میزنیم و نه از دیگر ابزارهای دیجیتال غیر مفید. ما از انسانهایی حرف میزنیم که بدون احساس، تاریخ، خرد و معرفت هستند.هیچ چیز جز تبلیغات و ثروت برای آنها اهمیت ندارد. ما دقیق نمیدانیم اما شاید این سرمایه گذاران انسانهای رباتنما یا رباتهای انسان نمایی هستند که با تمام چالشهای زندگی مدرن وفق یافتهاند. آنها خویشتن را در معنا باختگی و سردرگمی محض خلاصه کردند. شاید هیچوقت خودشان نبودند بلکه شبحواره ای از خود هستند.
این مجموعه، تنها دربارهی دوست داشتن و دوست داشته شدن نگاشته نشده، بلکه با خواندن این کتاب، برخی تجربههای متفاوت و تامل برانگیز زیستی مثل آشنایی با مسائل فلسفه و یا حتی نمود های اجتماعی با زبانی شاعرانه و عارفانه نیز نگاشته شده است.
از نظر او بعضی مفاهیم مثل عشق، جامعه، عرفان، احساسات، فلسفه و هرگونه آزمودگیِ زیست پذیر دیگر، همزاد با معناباختگی است. او سعی کرده شکستها و کامیابیهای حاصل از این سرگذشت را اتفاقی نیک در نظر بگیرد و احساس خود از آنها را در این مجموعه با زبان ادبی و در عین حال ساده و روان به گونهای نام آشنا برای افراد و گروههای اجتماعی بیان کند.
مصاحبه با نویسنده
آقای محمد اسدی در مصاحبه با خبرگزاری کتاب ایران، ایبنا گفتند:
از میشل فوکو الهام گرفتم تا بتوانم گفتمان سیاسی و فرهنگی او را در این کتاب عنوان کنم و از ژان بودریار برای نقد سرمایهداری که به واسطه ترامپ در آمریکا شکل گرفته است، الهام گرفتم. سرمایهداری که با جامعه مصرفگرایی در آمریکا گره خورده به واسطه ترامپ و ثروت قابل توجه اوست. من در این کتاب عنوان کردم که او با ورود به عرصه سیاسی مشغول سوءاستفاده از این جریان است تا بتواند مصرفگرایی را رواج داده و برای سرمایهداری خود منفعتی کسب کند.
وی در ادامه گفت: تنوع کالاها در جوامع مصرفگرا زیاد است و مردم حتی اگر توانایی مصرفگرا بودن به صورت مادی را نداشته باشند اما میل به مصرفگرا بودن هست که همیشه در فکر و ذهن مردم به وجود میآید. این شرایط شامل حال همه مردم جهان میتواند باشد اما در کشور آمریکا به دلیل سرمایهداری ترامپ بیشتر است.